Taxi Szombathely

Online taxi rendelés

Applikáció letöltés itt

Elérhetőség

Írj nekünk üzenetet!

Amennyiben egyedi taxi ajánlatot kérne, vagy további kérdései maradtak, keressen minket bizalommal!

Szombathelyi járás:
Acsád, Balogunyom, Bozzai, Bucsu, Csempeszkopács, Dozmat, Felsőcsatár, Gencsapáti, Gyanógeregye, Horvátlövő, Ják, Kisunyom, Meszlen, Nárai, Narda, Nemesbőd, Nemeskolta, Perenye, Pornóapáti, Rábatöttös, Rum, Salköveskút, Sé, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Söpte, Szentpéterfa, Szombathely, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Torony, Vasasszonyfa, Vaskeresztes, Vassurány, Vasszécseny, Vasszilvágy, Vát, Vép, Zsennye

Szombathelyen többféle taxi szolgáltatás közül is választhatsz, attól függően, hogy milyen igényeid vannak. Itt van néhány információ, amit hasznosnak találhatsz:

Azonnali taxi rendelés

Ha gyorsan szeretnél eljutni valahova, akkor azonnali taxi rendelés a legjobb megoldás. Ezt többféleképpen is megteheted:

  • Telefonon: Hívd fel a taxi szolgáltató központi telefonszámát, és add meg a felszállási és a célállomást. A diszpécser közli veled a várható érkezési időt és a tarifát. A legtöbb taxi szolgáltató 0-24 óráig elérhető telefonon.
  • Applikáción keresztül: Töltsd le a taxi szolgáltató applikációját a mobiltelefonodra, és regisztrálj. Az applikáció segítségével megadhatod a felszállási és a célállomást, kiválaszthatod a kívánt autótípust, és láthatod a várható érkezési időt és a tarifát. Az applikációval fizethetsz is bankkártyával vagy online.
  • Személyesen: Keress egy taxiállomást Szombathelyen, és szállj be egy szabad taxi autóba. A taxiállomásokon általában táblák jelzik a tarifákat és a fizetési módokat. A legtöbb taxi szolgáltató elfogad bankkártyát és készpénzt is.

Előrendelési taxi rendelés

Ha előre tudod, hogy mikor és hova szeretnél utazni, akkor előrendelési taxi rendelés a legjobb megoldás. Ezt is többféleképpen megteheted:

  • Telefonon: Hívd fel a taxi szolgáltató központi telefonszámát, és add meg a felszállási és a célállomást, valamint az indulási időpontot. A diszpécser visszaigazolja a rendelésedet, és közli veled a tarifát. A legtöbb taxi szolgáltató akár több nappal előre is fogad előrendeléseket.
  • Applikáción keresztül: Töltsd le a taxi szolgáltató applikációját a mobiltelefonodra, és regisztrálj. Az applikáció segítségével megadhatod a felszállási és a célállomást, valamint az indulási időpontot, kiválaszthatod a kívánt autótípust, és láthatod a tarifát. Az applikációval fizethetsz is bankkártyával vagy online. Az applikáció értesít, amikor a taxi megérkezik.
  • Online: Látogass el a taxi szolgáltató weboldalára, és töltsd ki az online űrlapot. Meg kell adnod a felszállási és a célállomást, valamint az indulási időpontot. A weboldal visszaigazolja a rendelésedet, és közli veled a tarifát. Online is fizethetsz bankkártyával vagy utalással.

Egyéb taxi szolgáltatások

Szombathelyen nemcsak a hagyományos taxi szolgáltatásokat veheted igénybe, hanem más speciális szolgáltatásokat is. Például:

  • Kisállat szállítás: Ha kiskedvenced is veled utazna, akkor válassz egy kisállatbarát taxi szolgáltatót, aki szívesen szállítja a négylábú utasokat is. A legtöbb taxi szolgáltató ingyen vagy kis felárért vállalja a kisállat szállítást, de előre jelezned kell, hogy háziállattal utazol.
  • Reptéri transzfer: Ha a repülőtérre szeretnél eljutni, akkor válassz egy reptéri transzfer szolgáltatást, aki gyorsan és kényelmesen elvisz a repülőtérre, és segít a csomagokkal is. A legtöbb taxi szolgáltató fix tarifával dolgozik a repülőtéri transzfer esetében, és előre lefoglalhatod az utat.
  • 7 személyes autók: Ha nagyobb társasággal utaznál, akkor válassz egy 7 személyes autót, ami kényelmesen elszállítja az egész csapatot. A legtöbb taxi szolgáltató rendelkezik 7 személyes autókkal, amiket előre le kell foglalni.

Tartalomjegyzék

Scroll to Top